تاریخچه اینورتر صنعتی یاسکاوا(2023)

تاریخچه اینورتر صنعتی یاسکاوا(2023)

تاریخچه درایو AC و اینورتر صنعتی

تاریخچه درایو AC و اینورتر صنعتی

معرفی AC Drive (اینورتر صنعتی)

اینورتر صنعتی یا درایو AC یکی از تجهیزات اجتناب ناپذیر اتوماسیون صنعتی محسوب می‌شود. در واقع هرکجا صحبت از کنترل دور موتور می باشد نام اینورتر صنعتی می‌درخشد. کاربرد‌های روزافزون انواع درایو AC یا اینورتر صنعتی موجب شده تا کمپانی‌های گوناگونی به طراحی و ساخت این تجهیز بپردازند. کمپانی معروف YASKAWA یکی از محبوب‌ترین شرکت‌های تولید‌کننده اینورتر در جهان است.

هنگامی که کلمه درایو AC صحبت می شود منظور از این کلمه دستگاهی است که سرعت موتور را کنترل می کند، مثلاً در سیستم های تهویه هوا، پمپ ، آسانسور ، قطارهای پر سرعت و انواع مختلف کاربردهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

معرفی AC Drive (اینورتر صنعتی)

برای تهویه مطبوع، درایو AC تعداد چرخش موتورها را تغییر می دهد و با تنظیم حجم هوا به شما این امکان را می دهد تا در دمای مطبوع تری تنفس کنید.

از آن جا که یک درایو AC چرخش را کنترل می کند تا موتورها بیش از حد لازم چرخانده نشود، باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش CO2 نیز می شود.

تولد درایوهای موتور متغیر با سرعت متغیر و درایو AC

درایوهای موتور با سرعت متغیر در سالهای اخیر متمرکز بر فناوری کنترل سرعت اینورتر صنعتی یا موتور AC مانند موتورهای القایی و موتورهای همزمان هستند.

در حقیقت، موتورهای DC به دلیل سهولت در کنترل سرعت، مدت طولانی بود که به عنوان نماینده درایوهای سرعت متغیر مورد استفاده قرار می گرفتند.

در حالی که در همان زمان، موتورهای DC به دلیل تعویض و قطعات سایشی، به نگهداری دقیق و همچنین تعویض برس ها نیاز پیدا می کردند و این مسئله باعث شدکه از این موتور ها در محیط های نامطلوب مانند مکان های پر از گرد و غبار نتوان استفاده کرد.

در سال 1958، GE از آمریكا تریستور دستگاه نیمه هادی را با قابلیت كنترل ایجاد كرد و مسیر کنترل سرعت موتور القایی توسط درایو AC را باز كرد. درایو AC یا اینورتر صنعتی به معنی تحول معکوس است.

درایو AC یا اینورتر صنعتی می توانند با تبدیل برق AC (سه فاز یا تک فاز) به DC، سرعت موتور را کنترل کند، اینورتر ولتاژ DC را دوباره به سه فاز AC تبدیل می کند که فرکانس آن می تواند متغیر باشد و به راحتی تغییر یابد.

برای تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب، از تریستور نیمه هادی استفاده می کنیم.

محدودیت تریستور :

توسعه فنی اینورتر صنعتی یا درایو AC یاسکاوا به دهه 1960 باز می گردد. در آن زمان از تریستور واکنش کند برای درایوهای AC استفاده می شد. فناوری کنترل نیز عمدتاً مبتنی بر کنترل V / f  موتور القایی بود که نسبت ولتاژ و فرکانس اعمال شده به موتور القایی را کنترل می کند.

محدودیت تریستور

یاسکاوا روی توسعه درایو AC کار می کرد تا از ترانزیستورهای با قابلیت سوئیچینگ با سرعت بالا با همکاری تولید کنندگان نیمه هادی استفاده کند.

با سالها آزمایش و خطا و مشکلات فراوان ، یاسکاوا موفق شد اینورترهای  پر سرعت را برای ابزار و ماشین آلات توسعه دهد و این شرکت به تجاری سازی اولین درایو AC، ترانزیستور کنترل شده PWM در جهان (VS-616T) در سال 1974 دست یابد.

از آن زمان تاکنون درایو های مختلف ترانزیستور AC را تجاری سازی کرده و شروع به رهبری توسعه فناوری درایو AC یا اینورتر صنعتی کرده است.

با این حال، سیستم V / f در آن زمان به عنوان سیستم کنترل تصویب شد ولی از نظر محدوده کنترل سرعت و دقت کنترل سرعت ، ایده آل نبود. بنابراین تصمیم گرفته شد تا بر روی کنترل برداری کار شود تا یک اینورتر با ساختار قوی دارای مشخصات کنترلی مشابه موتور DC ایجاد نمایند.

تولد کنترل برداری :

در اوایل دهه 1970، SIEMENS نظریه جهت گیری میدان مغناطیسی را اعلام کرد که موتور القایی را می توان به همان روش موتور DC کنترل کرد.

تولد کنترل برداری

مهندسان جوان یاسکاوا  بلافاصله شروع به تحقیق در رابطه با این نظریه کردند. در آن زمان، از ترانزیستورهای پر سرعت و پرقدرت شروع به استفاده عملی شده بود و استفاده از کنترل جریان آنی توسط PWM که از قبل توسعه یافته بود، امکان تحقق این تئوری را فراهم می آورد.

با این حال، از آن جا که هیچ دستگاه ضرب و تقسیم با کارایی بالا مانند آنالایزر برداری و روتاتور برداری که برای عملیات کنترل برداری ضروری بود وجود نداشت، در نهایت مدار به لطف استفاده از هزاران قسمت جداگانه طراحی شد.

در نتیجه این تلاشها عملکرد نظری به نمایش گذاشته شده تأیید شد و یاسکاوا جایزه Ohm Technology را دریافت کرد. با این اختراع، کنترل برداری ایجاد شد که در آن موتور القایی همانطور که مانند یک موتور جریان مستقیم فرمان می گیرد به سرعت به حرکت در می آید .

استفاده از کنترل برداری

اولین موردی که برای درایو کنترل برداری استفاده شد در سال 1978 در کارخانه ریخته گری continuous کارخانه فولاد اتفاق افتاد.

بنزین و گرد و غبار مضر زیادی وجود داشت و دمای محیط به اندازه 100 درجه سانتیگراد بود و شرایط به گونه ای نبود که بتوان از موتور DC استفاده کرد. در محیط هایی که محدوده کنترل سرعت 1:40 مورد نیاز بود، کنترل V / f یک موتور القایی غیر قابل استفاده بود.

این کار با کنترل برداری امکان پذیر شد و اولین “Varispeed-626 TV” با امکان اندازه گیری سرعت و ویژگی های موتور القایی و عملکرد کنترل بردار راه اندازی شد.

کاربرد این درایو کنترل برداری بیشتر گسترش یافت و نخستین مرکز ریخته گری continuous بدون نیاز به تعمیر و نگهداری با قدرت کامل در جهان محقق شد .

رشد در پاسخ به نیازهای بازار

کنترل موتور القایی توسط درایو AC یا اینورتر صنعتی در ابتدا کنترل سرعت متغیر ساده بود، اما هنگامی که درایو با کارایی بالا با استفاده از کنترل بردار عملی شد و باکنترل گشتاور قادر بود جایگزینی مناسب برای موتورهای DC باشد.

ابعاد موتور کوچک تر شده، کارایی آن بالاتر رفته ، عملکردهای متعدد برای آن ایجاد شده و قابلیت اطمینان بالا از طریق پیشرفت در مدارهای دیجیتال و ترانزیستورهای برق و فناوریهای تبدیل نیرو را نیز ایجاد کرده است .

رشد در پاسخ به نیازهای بازار

امروزه، موتور سنکرون با یک آهنربای دائمی داخلی نیز تجاری شده است و اینورتر صنعتی یا درایوهای AC که نماینده دستگاه های الکترونیک قدرت هستند با فن آوری های کنترل مختلفی یکپارچه شده اند و در پاسخ به بسیاری از آنها توسعه یافته اند تا نیاز های امروزه ی بازار را تامین کنند.

کاتالوگ فارسی اینورتر یاسکاوا

همان طور که می دانید اینورتر صنعتی یا درایو AC امروزه در بازار بسیار پرطرفدار شده است و مورد توجه بسیاری از افراد شاغل قرار گرفته است. اینورتر یاسکاوا یکی از بهترین و کارآمدترین اینورتر هایی می باشد که امروزه در بازار وجود دارد. برای برخی از شما این سوالات ایجاد می شود که چگونه می توان اینورتر یاسکاوا را انتخاب کرد و از ویژگی های آن مطلع شد.

کاتالوگ اینورتر یاسکاوا یکی از بهترین گزینه ها برای آشنایی شما با انواع اینورتر های yaskawa می باشد.

فایل کاتالوگ اینورتر یاسکاوا بر روی سایت ما قرار داده شده است تا شما بدون نیاز به مراجعه به مراکز فروش به راحتی بتوانید از انواع اینورتر های یاسکاوا اطلاعاتی را به دست بیاورید و با توجه به نیاز های خود از طریق کاتالوگ اینورتر یاسکاوا ، اینورتر مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

هنگامی که شما به کاتالوگ اینورتر یاسکاوا دقت کنید به این نتیجه خواهید رسید که در این کاتالوگ ها تمامی ویژگی های بارز دستگاه ، برای شما نوشته شده است و به شما این امکان را می دهد که بهترین دستگاه اینورتر یاسکاوا را متناسب با شغل خود برای خود انتخاب کنید.

کتاب آموزشی اینورتر یاسکاوا

کتاب آموزشی اینورتر یاسکاوا

کتاب آموزشی اینورتر یاسکاوا یکی دیگر از بهترین گزینه ها برای افزایش آگاهی شما می باشد. هنگامی که شما اینورتر یاسکاوا را خریداری می کنید با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی متد های جدیدی در ساخت اینورتر یاسکاوا استفاده شده که نیاز است آن ها را بدانید.

کتاب آموزشی اینورتر یاسکاوا آموزش های لازم را جهت استفاده از این دستگاه برای شما بیان می کند و به شما این امکان را می دهند تا با استفاده از کتاب آموزشی اینورتر یاسکاوا دستگاه را به راحتی راه اندازی کنید. شما می توانید با مجموعه ما تماس بگیرید و نسبت به سفارش این کتاب اقدام نمایید.

کتاب آموزشی اینورتر یاسکاوا مراحل استفاده از این دستگاه را برای شما به طور کامل شرح داده و تمامی مراحل رفع ایراد ها را نیز برای شما بیان کرده است. بهتر است به این موضوع نیز دقت داشته باشید که شما با خواندن این کتاب استفاده ی استاندارد از این محصول را یاد می گیرید و با رعایت این اصول به راحتی می توانید از دستگاه برای طولانی مدت استفاده کرده و از دستگاه بهره ببرید.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *